Seminars rond zorg, aandacht en verbinding

16 april 2015 organiseren we onze 3e inspiratie-avond:

Het symposium 'Aandacht voor spiritualiteit bij chronische en ongeneeslijke ziekten' met de gastsprekers Carlo Leget, William Yang en Jotika Hermsen.
Het belooft een mooie en inspirerende avond te worden met deze prachtige sprekers die alle 3 zo vanuit hun hart werken.
Opgeven graag voor 1 mrt 2015 via onze contactpagina.
Het is voor iedere geïnteresseerde toegankelijk en de entree bedraagt € 22,50

 

 

Documentaire-vertoning 'Het licht van Tabor'

Dinsdag 27 mei 2014 organiseert Liefdevol rond Verlies de documentairevertoning en een nagesprek over 'Het licht van Tabor'
Deze documentaire gaat over de psychische en spirituele verwerking van kanker en is gemaakt door regisseur/maker Jaap Mees. Een innemende bescheiden man met veel talent en doorzettingsvermogen. Hij maakte niet alleen deze mooie documentaire maar is zelf ook ervaringsdeskundige. Hij werd in dit leven maar liefst 3 keer getroffen door een vorm van kanker. Jaap zal het nagesprek leiden.
De documentaire wordt vertoond in het Intregral Life and Training Centre KenKon. Je kunt je opgeven via doc@liefdevolrondverlies.nl De entree bedraagt € 7,50

Seminar Prof.dr. Michael Murphy

Op 13 juni 2013 organiseerde LRV het seminar Loss, love and forgiveness, pijn en verlies als poort naar een liefdevol leven.
Michael sprak over zijn ervaring met het werken met palliatieve patiënten en hun families. Vooral de toegevoegde waarde van 'familiegesprekken' kwam hierbij naar voren en het luisteren en kunnen horen wat mensen zeggen en voelen, zonder oordeel.